Kako si povrniti dobro počutje?

Ljudje smo energijska bitja, zato so frekvence najboljše orodje za uravnavanje našega zdravja in dobrega počutja.
To že tisočletja dokazujeta kitajska tradicionalna medicina in ajurveda s svojimi učinkovitimi praksami, kot so meditacija, tai chi, dihalne vaje, tapkanje ipd. Gre za odlične tehnike za ohranjanje našega telesa v ravnovesju, vendar pa zahtevajo čas, vztrajnost in posvečenost.

Moč frekvenc je v prejšnjem stoletju prepoznala tudi sodobna medicina in razvila frekvenčne aparate, kot so magnetno obsevanje, laserji in tens, ki se uporabljajo pri fizioterapijah po poškodbah in operacijah.

Strokovnjakom in zdravnikom v ZDA pa je s pomočjo najsodobnejše nanobiotehnologije uspelo frekvence vprintati v majhne silikonske obliže, ki si jih preprosto nameščate sami. Frekvenčne obliže lahko uporabljate tako kurativno za lajšanje in odpravljanje različnih težav, kot preventivno za ohranjanje hormonskega, energijskega in čustvenega ravnovesja.

Frekvenčni obliži na osnovi nizkih elektromagnetnih frekvenc podpirajo naše biopolje in s tem na naraven način spodbujajo obnovo in samozdravljenje telesa. Frekvenčni obliži so pomagali že več kot 200.000 ljudem po celem svetu, zato smo se odločili, da jih predstavimo tudi pri nas.

Dokazano delovanje izključno na osnovi frekvenc

Samostojne raziskave v ZDA in Avstraliji potrjujejo učinkovito delovanje frekvenčnih obližev pri podpori našega biopolja in optimalnega delovanja organizma.

Brez stranskih učinkov

Frekvenčni obliži ne vsebujejo zdravil ali rastlinskih izvlečkov, zato ne povzročajo stranskih učinkov in so kompatibilni z zdravili ter ostalimi terapijami.

4-7 dnevno delovanje + vodoodporni

Frekvenčni obliži se popolnoma prilegajo koži in se na njej obdržijo v povprečju 4-7 dni. Ker so izdelani iz silikona, se z njimi lahko prosto gibate, rekreirate, tuširate ali plavate.

Preprosti za uporabo + niso transdermalni

Frekvenčni obliži se nameščajo kot začasni otroški tattoo. Niso transdermalni, kar pomeni, da fizični material ne prehaja iz obliža skozi kožo.

Obliž Recovery

Frekvenčni obliž Recovery vsebuje kombinacijo frekvenc za podporo normalnemu delovanju celic in frekvenco zemlje.

Uporabniki frekvenčnih obližev Recovery poročajo, da so si z njimi uspešno pomagali pri različnih težavah. Njihove izkušnje si lahko preberete spodaj.

✔ Podpira našo sposobnost samozdravljenja
✔ Odpravlja energijske blokade
✔ Lahko stimulira akupunkturne točke

Obliž se uporablja kot začasni tattoo in se namesti direktno na problematično mesto. Razen v primeru odprtih ran, kjer se namesti v njeno bližino. Obliž je primeren za vse starosti, brez stranskih učinkov in se na koži običajno obdrži od 4-7 dni, odvisno od predela namestitve.

Paket vsebuje 6 obližev.

Cena: 36,90 EUR (z DDV)

Obliž Harmony

Frekvenčni obliž Harmony vsebuje kombinacijo frekvenc za podporo pri vzpostavljanju hormonskega ravnovesja. Pozitivne izkušnje uporabnic kažejo, da obliž Harmony lahko pripomore k uravnavanju mesečnih ciklusov, lajšanju PMS, zmanjševanju nihanja v menopavzi ter tudi stabilizaciji in izboljšanju razpoloženja.

✔ Podpira normalno delovanje hormonskega sistema
✔ Lahko pomaga pri lajšanju PMS-a in menstrualnih krčev
✔ Lahko pomaga pri uravnavanju mesečnih ciklusov
✔ Lahko uravnava nihanja v menopavzi

Obliž se uporablja kot začasni tattoo in se namesti na kožo na predel maternice, predela obeh jajčnikov ali na meridian Vranica 6. Obliž se običajno na koži obdrži od 7-10 dni, odvisno od predela namestitve, vendar pa imajo frekvence podaljšano delovanje.

Paket vsebuje 6 obližev.

Cena: 36,90 EUR (z DDV)

Obliž B.E.Well

Frekvenčni obliž B.E.Well vsebuje kombinacijo frekvenc za podporo normalnemu delovanju živčnega sistema in frekvenco zemlje. Pozitivne izkušnje uporabnikov kažejo, da obliž B.E. Well lahko pomaga pri izboljšanju počutja, dvigu energije in zbranosti ter vzpostavitvi notranjega miru. Njihove izjave lahko preverite spodaj na strani.

✔ Podpira normalno delovanje živčnega sistema
✔ Lahko pomaga pri dvigu energije in zbranosti
✔ Lahko pomaga pri izboljšanju razpoloženja
✔ Zagotavlja 24-urno ozemljevanje

Frekvenčni obliži B.E.Well se nameščajo na področje hrbtenice med lopaticama, na križni del ali dva prsta pod popkom. Maksimalno lahko uporabljate 3 B.E.Well obliže hkrati.

Paket vsebuje 6 obližev.

Cena: 36,90 EUR (z DDV)

Pogosta vprašanja glede frekvenčnih obližev

Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj. Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih.

Ali je frekvenčni obliž varen?

Frekvenčni obliž je popolnoma varen, saj ne vsebuje kemijskih spojin, temveč deluje na podlagi izjemno nizkih frekvenc, ki podpirajo naše ravnovesje. Začetki te tehnologije izhajajo iz ameriškega vesoljskega programa, namenjenega astronavtom med bivanjem v vesolju.

Kdo lahko uporablja obliže?

Frekvenčni obliži so primerni tako za otroke nad 6 mesecev kot za odrasle, saj so frekvence telesu lastne, obliži jih le spodbujajo oz. krepijo.

Kako frekvenčni obliži delujejo?

V stiku s kožo se frekvence začno širiti po vodi v našem telesu, poganja pa jih telo samo, saj v povprečju proizvaja 0,75 mA elektrike.

Ali se obliži lahko med seboj kombinirajo?

Kombinacije različnih obližev so dovoljene oz. priporočljive, saj se frekvence medsebojno ne prekrivajo ali ovirajo. S kombinacijo obližev lahko dosežemo celo večji efekt od posameznega obliža.

Kako dolgo se obliži lahko uporabljajo?

Uporaba Biofield Care produktov ni časovno omejena, saj so popolnoma naravni! Ker za nekatere vedenjske motnje ni zdravila, je uporaba produktov priporočljiva doživljensko.

Kako dolgo obliž deluje?

Frekvenčni obliž se na koži obdrži v povprečju od 7 do 10 dni, frekvence pa imajo še po odstranitvi obliža podaljšano delovanje.

Uporabniki o produktih

Uporaba frekvenčnih obližev

1. PRIPRAVA OBLIŽA
Odstranite prozorno folijo z obliža.

2. NAMESTITEV OBLIŽA
Namestite obliž (papirnata stran na zgornji strani) na suho kožo.

3. NAVLAŽITE OBLIŽ
Na obliž pritisnite toplo mokro krpo ali brisačo ter držite pri miru, da se papirnati del obliža dobro namoči (cca. 30 sekund). Odstranite namočen papir in obliž dobro posušite, preden se oblečete.

4. HIDRIRAJTE
Popijte vsaj en kozarec vode in nadaljujte s dobrim hidriranjem ves čas nošenja obliža.

Partnerji

Ker je posel vedno stvar vsaj dveh različnih poslovnih subjektov, se za vsemi uspešnimi poslovnimi zgodbami skrivajo tudi dobri odnosi in spoštovanje do poslovnih partnerjev, kjer vedno prevladuje win win!

Naroči svoje

Stroški dostave za področje Slovenije so enotni in znašajo 3,99 eur. Pri naročilu treh paketov ali več je dostava brezplačna. Pri plačilu s povzetjem se vedno doplača 1 eur.

Paket Recovery
Paket Harmony
Paket B.E.Well
Način plačila:

Z oddajo naročila se strinjate s splošnimi pogoji.

Vse informacije, opisi, trditve, izjave in slike na spletni strani Biofield care (www.biofieldcare.si in www.biofieldcare.com) so zgolj informativnega značaja in nikakor niso nadomestilo za posvet, diagnozo in ustrezno zdravstveno pomoč.

V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem ali boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta.

Pred uporabo frekvenčnih obližev natančno preberite priloženo navodilo. Frekvenčni obliži niso nadomestilo za uravnotežen in zdrav način življenja.

Vsak uporabnik ima pred naročilom frekvenčnih obližev možnost posveta z našo ekipo preko elektronske pošte: info@biofieldcare.com.